Synne Ripe

27, Førde

Head Coach og dagleg leiar Crossfit Førde. Utdanning: Bachelorgrad i idrett med spesialisering i personleg trening, ernæring og coaching. Sertifisert Styrkecoach i regi av Atletisk utvikling, godkjent Rehab trainer/AFPT og Crossfit Level 2 Instruktør. Beauty and performance <3

@LILLERIPE

Todays Gymnastics

Idag har det ikkje berre blitt ein, men nemleg to gymnastics økter på den frøkna her!
Det å ha fokus på ein svakheit er stort sett ein god måte å få svakheiten om til å bli ein ny favoritt, fordi du mest sannsynleg etterkvart vil bli veldig god i den :) Sånn gjekk det hvertfall med løpinga for meg, og sånn holder det også på å bli med gymnastics om det fortsetter sånn. 

Skal ein bli betre i noko så er det berre ein ting å gjere - øve!

Dagens to gymnastics snadder er inspirert ifrå crossfit.com og Crossfit Gymnastics. Dei var som følgjer:

1. For time:
5 Strict muscle up
50 Double unders
4 Strict muscle up
40 Double unders
3 Strict muscle up
30 Double unders
2 Strict muscle up
20 Double unders
1 Strict muscle up
10 Double undersTimecap: 10 minutter

Eg valgte å skalere ned til single strikte muscle ups i ringer, enkelt og greit fordi eg var usikker på om eg kom til å få til så mange som det er oppført utan at det endte med muskelutmattelse/muscle fatigue. Det trur eg var lurt, for den siste repetisjonen vart ganske tungt ;) Ved å gjere det endte eg også godt innanfor timecap med ei tid som var litt over 5 minutter :)  

2. 15 min AMRAP of:
5 Burpees
5 Chest to bar
5 Strict handstand push upsKjempe kjekk økt, og med 2 solide svakheiter :) Ingen tvil om at det var HSPU som var steinen i skoen på den her, men greidde likavel å kave meg gjennom litt over 8 runder totalt. 

Kan du tenke deg å prøve ei av desse øktene? :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

2016 © Synne Næss Ripe

Design og utvikling: MundalDesign & Helene S. Book

hits