Synne Ripe

27, Førde

Head Coach og dagleg leiar Crossfit Førde. Utdanning: Bachelorgrad i idrett med spesialisering i personleg trening, ernæring og coaching. Sertifisert Styrkecoach i regi av Atletisk utvikling, godkjent Rehab trainer/AFPT og Crossfit Level 2 Instruktør. Beauty and performance <3

@LILLERIPE

Active Recovery - Run and Swim <3

Søndager er fantastiske og den idag overgår verkeleg alle andre så langt!
Berre det å våkne utkvilt og klar for dagen, er noko eg setter umåtelig stor pris på. Ettersom eg liker å holde leggetidene ganske like uavhengig av om det er kvardag eller helg, var eg ganske tidleg oppe og klar for å ta fatt på dagen :) Det som starta med ein spasertur og husvask, endte med personlege rekorder innan både løping, styrke og symjing :) Eg og Kristoffer hadde avtalt intervaller og symjing, fordi vi ikkje hadde fått gjort det tidlegare i veka. Det har vore litt "ufrivillig" deload dei siste dagane, så både fredag, laurdag og dagens dagsform har vore ekstremt bra. Det har ført til at eg no sitter heime etter å ha tatt personlege rekorder på 1200m og 800m løping, 3RM og 1RM i benk, samt 200 og 400m crawl idag :) Deilig! 

Har det gått litt tungt og tregt for deg den siste tida? Kanskje ein ekstra kviledag eller to er det du treng for å komme på topp igjen? 

2 kommentarer

Gunnhild

31.07.2017 kl.17:41

Så utrolig motiverende å perse! Satte ny PR i markløft rett etter ei uke i syden selv jeg, så veit at hvile er like viktig som det å trene, faktisk! :)

Synne Ripe

04.08.2017 kl.08:26

Gunnhild: Ja, det er så utruleg deilig! Gratulerer med ny PR i markløft :D

Skriv en ny kommentar

2016 © Synne Næss Ripe

Design og utvikling: MundalDesign & Helene S. Book

hits